Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Velkommen til Modevo Management As

Modevo Management AS tilbyr ledercoaching og interimledelse til bedrifter i alle størrelser og bransjer.

En typisk klient innenfor området "coaching", er et styre eller en bedriftsleder som har kjørt seg fast, eller som i en mindre akutt situasjon har behov for impulser som kan bringe bedriften videre og øke lønnsomheten.

Vi tilbringer i et slikt tilfelle fra tre til seks måneder i bedriften. Målet er å produsere en liste med prioriterte tiltak som realistisk kan gjennomføres innenfor bedriftens kapital - og kapasitetsmessige handlingsrom.
Modevo kan videre bistå i implementeringen av vedtatte tiltak.

Vi spiller på alle relevante dimensjoner av bedriftsledelse - blant annet:

  1. Organisering og bemanning
  2. Finansiering og refinansiering
  3. Økonomisk styring
  4. Kvalitetssikring
  5. Markedsføring
  6. Fagoreningsproblematikk
  7. Ledelsesmetodikk og -filosofi
  8. Måletablering og målstyring
  9. Endrings- og kriseledelse
  10. Etablering
  11. Avvikling

Modevo besitter formell og praktisk kompetanse innefor alle de nevnte områder.Ved interimledelse tar vi en aktiv lederposisjon. En typisk klient er en bedrift i etableringsfasen, eller en bedrift med et akutt behov for å besette en ledig lederposisjon.

Erfaringsmessig kan liten eller manglende lederkapasitet i en bedrift eller avdeling bli svært dyrt for bedriften. Vi har trening i å sette oss raskt inn i relevante utfordringer, og kan ta umiddelbart grep om driften.
Samtidig får oppdragsgiver en verdifull bonus ved at vi kan screene bedriften eller avdelingen for forbedringsmuligheter under vårt engasjement.Ved lengre engasjementer kan det også være aktuelt å ivareta implementering av større endringer.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn